26/10/09

Campanella: poc i bo per mantenir el nivell


Feia temps ara que no anava al cinema, ho confesso... I feia dies que a El secreto de sus ojos li tenia l'ull posat... i realment ha valgut la pena. 129 minuts que no se't fan llargs. Feia temps que no veia una peli tant complerta en tots els sentits. T'emociones, rius, disfrutes amb els diàlegs, una trama intel·ligent, una crítica a la justícia i a la corrupció i, com no... amb una història d'amor molt bonica i molt romàntica. El director, Juan José Campanella, ens havia obsequiat amb tres perles del bo i millor del cinema argentí dels darrers anys, amb sobretot i la més coneguda El hijo de la novia. Des d'aquella Luna de Avellaneda de 2004 no ens havia obsequiat amb cap més bona estona de cinema fins ara amb El secreto de sus ojos, en que curiosament i encertadament Ricardo Darín i Soledad Villamil repeteixen com a parella protagonista des que fa just 10 anys vam veure'ls a El mismo amor, la misma lluvia. Dies com avui et fan veure que a vegades val la pena a arriscar-se a anar al cinema...

2 comentarios:

Carolina dijo...

Veus, aquesta peli segur que no arriba aquí... tenim poc cinema "alternatiu" al cinema danès o americà. M'hauré d'esperar al Nadal. Em va encantar la que feien ells dos fa 10 anys. Un actoràs, el Darín, encara ric amb Nine Queens :)

L'Edu dijo...

Suposo que has vist "El hijo de la novia" del Campanella, oi? És la que el va fer ser conegut a Espanya. El Darín és molt bo, i a més, del Barça.
Per cert la setmana que ve la meva companya torna a anar a Malmö... Gràcies per l'oferiment, però va amb hotel pagat i amb l'agenda apretadilla.... Molt petons des de Castellar!