22/7/07

Antony&The Johnsons: melangiosa nit d'estiu al Grec



Ple a vessar al Teatre Grec el passat dimecres per escoltar i emocionar-se amb la veu i les melodies d'Antony & The Johnsons. Un lloc ideal, una nit serena i càlida d'estiu, per escoltar amb tranquil.litat una de les veus més trencadores que he escoltat en el món del pop.

Vaig conèixer com molts a aquest artista gràcies a la pel.lícula de la Isabel Coixet "La vida secreta de les paraules", precisament amb aquesta cançó 'Hope there's someone' va acabar el seu recital amb un segon bis. Més enllà de la seva compostura especial, els seus tics en escena, és capaç amb les seves cançons i melodies emocionar profundament.

Amb una banda impecablement vestida de blanc, 10 músics en total amb secció completa de corda, va repassar les cançons dels seus 2 treballs, començant fort amb 'Misteries of love', tot un clàssic que ell adapta amb un tempo lent i sincopat. I també després amb 'For today I'm a boy', 'Fistful of love', 'Twiligth' i 'I fell in love with a dead boy'. Amb un primer bis fantàstic, 'You are my sister', i també en un altre moment versionant Leonard Cohen amb 'The guests'.

En resum, una delícia de concert, una nit inoblidable.

Un exemple del seu estil únic, en aquest video.

No hay comentarios: